[vc_row full_width=”stretch_row” background_color=”custom” custom_background_color=”#eeee22″][vc_column][tm_spacer size=”lg:40″][vc_custom_heading text=”Rólunk” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23777777″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][tm_spacer size=”lg:35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]A Budai Magánzeneiskolában az a célunk, hogy az aktív zenélés örömét felfedeztessük tanítványainkkal. Mindezt újfajta megközelítéssel, egyedi módszerekkel érjük el a kellemes hangvételű órákon, kitűnő, fiatal művésztanárokkal, saját fejlesztésű, egyedi gyártású szemléltető eszközökkel, különleges kiegészítő hangszerekkel.

Fontos, hogy

 

A gyerekekkel életkoruknak, érdeklődésüknek megfelelő zenéket ismertetünk meg, amelyeket  örömmel tanulnak, és amelyek zenei ismereteiket bővítik. A hagyományos gyermekdarabok mellett rajzfilmek, gyerekfilmek dallamait, ismert és népszerű könnyűzenei átiratokat is játszanak tanulóink.

A választott hangszeren megismerjük a

dallamot, ritmust, akkordokat, zeneelméleti összefüggéseket,

kitalálunk hozzá egyéb kiegészítő dallamokat, eljátsszuk közösen s a jókedv garantált!

 

Az elmúlt évek azt bizonyították, hogy a zeneórákon átéltek „kitartanak” a következő óráig, azaz olyan élménnyel gazdagodnak a gyerekek hétről hétre, amiből táplálkozhatnak, amire lehet a következő találkozásnál építeni.

Az órákon arra törekszünk, hogy a zenei ismereteken túl fejlődjön a gyerekek kreativitása, és olyan kompetenciáik, amelyek az élet más területein is hasznosak számukra. A zenélés, az együttes zenélés  kölcsönös tiszteletet, kölcsönös figyelmet kíván, melynek nyomán kialakul a tanulókban egy olyan gondolkodásmód és morál, ami elkíséri őket egész életükben.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]