Események

No upcoming event

ÉLMÉNYKÖZPONTÚ PROGRAMOK GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK

ZENÉS MESESZÍNHÁZZAL várjuk az érdeklődőket és persze az iskolákat, óvodákat. Tematikus bemutatóink egyszerre szórakoztatóak, továbbá ismeretterjesztő jellegűek, így mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek ideális kikapcsolódás nyújt. A programok péntek délelőtt kerülnek megrendezésre.
Az árakról, és kedvezményekről bővebben kollégáinknál tudnak érdeklődni. 

Koncertek mindenkinek! A BMZ tanáraiból álló nagyszerű zenekarai a házigazdái a Blues és Pop történeti koncerteknek, továbbá a rock és klasszikus zenei bemutatóknak. Igazi csemege minden korosztálynak. Szeretettel várjuk az érdeklődőket, családokat, és barátokat péntek esténként a Kiscelli Oktatási és Kulturális Központban.

KISCELLI KULTURÁLIS FESZTIVÁL

A BMZ Magánzeneiskola és a Kiscelli Oktatási és Kulturális Központ közös szervezésében meghívjuk a baráti társaságokat,  zeneszeretőket, családokat, cégeket és szórakozni vágyókat kulturális programjaink nyári otthonába, ahol három csodás napot tölthetünk el együtt.
A gasztronómia, a zene, a koncertek, a színházi előadások, a bemutatók, a szórakozás és a feltöltődés fantasztikusan csodás zöld környezetben, a város szívében egy szóban a következőképp foglalható össze.
Kiscellifeszt.
Részletek: www.kiscellifeszt.hu 

Várunk Benneteket szeretettel!