Rólunk

A Budai Magánzeneiskolában az a célunk, hogy az élmény központú, aktív zenélés örömét felfedeztessük tanítványainkkal. Mindezt, újfajta megközelítéssel, egyedi módszerekkel érjük el a kellemes hangvételű óráikon. Kitűnő, fiatal művésztanárokkal, saját fejlesztésű, egyedi gyártású szemléltető eszközökkel, különleges kiegészítő hangszerekkel garantáljuk, hogy a gyermekek megszeressék a zenét.

Az egyéni órákon arra törekszünk, hogy a zenei ismereteken túl fejlődjön a gyerekek kreativitása, továbbá elősegítjük a figyelem, fókusz, kommunikáció és csapatjáték mellett az elemi alapkészségek fejlődését is, amely nagyban hozzájárul egy második nyelv sikeres elsajátítását.

A gyerekekkel életkoruknak, érdeklődésüknek megfelelő zenéket ismertetünk meg, amelyeket  örömmel tanulnak, és amelyek zenei ismereteiket bővítik. A hagyományos gyermekdarabok mellett rajzfilmek, gyerekfilmek dallamait, ismert és népszerű könnyűzenei átiratokat is játszanak tanulóink.

Az elmúlt közel 10 évben azt tapasztaltuk hogy a jó hangulatban eltöltött egyéni vagy zenekari órákon mindennél fontosabbak. A zeneórákon megismert és megtanult darabokat a pozitív, támogató attitűd végett örömmel térnek vissza a következő órára és még az otthoni gyakorlás is megfigyelhető.
Olyan élménnyel gazdagodnak a gyerekek hétről hétre, ahol az alkotás, szórakozás, és tanulás személyre szabott, és amelyből táplálkozhatnak egész héten.