Folytatjuk az oktatást!

Kedves Növendékek,

A meghozott rendeletek alapján a BMZ folytatja az oktatást!!!

Maszk használata kiemelt fontosságú, egyéni óráikon az állandó levegő, kéz és persze a tantermek fertőtlenítése folyamatos.

A tantermekbe csak a diákok és a pedagógusok léphetnek, megkérünk mindenkit, hogy tartsa be a házirendet!

A BMZ-ben három módon tanítunk jelenleg, így tudjuk a legjobban szűrni azt, amennyiben valaki pozitív Covidos, vagy esetleges kontakt személy, legyen diákunk vagy pedagógus.
1. Személyes óra az épületben, diák-tanár.
2. Amennyiben a diákoknál vagy közvetlen családjuknál, esetleg barátok vagy osztály környezetében merülne fel a Covid, abban az esetben a gyermekek otthon maradnak és skype órákat tartunk.
3. Amennyiben pedagógusnál merül fel hasonló helyzet, a tanárok maradnak otthon és a gyermekek jönnek be a BMZ szaktantermeibe skype órára, ahol már várjuk őket a skype-hívással, így tudnak hasznos, kellemes órát eltölteni a rendes nagy hangszereknél, hogy meglegyen az élmény, a kiszakadás, és a feltöltődés, a zene által.
Amennyiben más felső légúti betegség gyanúja merül fel, hasonlóképp járunk el.
Mindenkit várunk szeretettel továbbra is. Vigyázzatok magatokra, az egészség a legfontosabb!!! Amennyiben változik a helyzet, vagy új rendeletek hoz Magyarország kormánya, mi is követjük az előírtakat.
Bármilyen kérdés felmerül, írjatok kérlek.

Megosztás