[vc_row][vc_column][vc_column_text]Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Értelmező és általános rendelkezések

A jelen Általános Szerződési Feltételek a vonatkozó hatályos jogszabályok, illetve a reklámtevékenységekre irányadó ajánlások figyelembe vételével készült.

Értelmező rendelkezés

Szolgáltató: Budai Magán Zeneiskola

Megrendelő: Azon magánszemély vagy vállalkozás, aki a Szolgáltató szolgáltatását igénybe veszi.

Partner: Azon személyek (ügyfelek), akik a megrendelő által nyújtott terméket/szolgáltatást a rendszeresen vagy esetenként igénybe veszik. Másrészről azon személyek, akik a Szolgáltató adatbázisában szerepelnek, valamint kapcsolatban állnak vele.

Megrendelés: A megrendelő továbbítja a Szolgáltató felé az elképzeléseit.

Szolgáltatás: A Megrendelő felkeresi a Szolgáltatót azzal a céllal, hogy a oktatásban részesüljön. A Szolgáltató a Megrendelővel szorosan együttműködve kiválasztja a Megrendelő igényeinek leginkább megfelelő oktatót/oktatókat.

Általános rendelkezések

A Szolgáltató a szolgáltatásokat a Partnerrel kötött megállapodás alapján általában ellenszolgáltatás fejében biztosítja. A Szolgáltató fenntartja a Szolgáltatás részleteinek változtatási jogát.

A Szolgáltató a Szolgáltatás során bekövetkező változásokról a Megrendelőt 72 órán belül értesíti.

A Megrendelő és a Szolgáltató viszonya

A Szolgáltató a Megrendelő részére kellő szakmai gondossággal, a lehető legjobb tudása szerint nyújtja a Szolgáltatást.

A Megrendelő jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező magánszemély vagy szervezet lehet.

A Megrendelő a Szolgáltatóval való együttműködés során nem vállal kizárólagosságot, tehát más szolgáltatótól is igénybe vehet ilyen szolgáltatást.

A Megrendelő és a Szolgáltató szerződéses viszonya akkor jön létre, ha a Megrendelő elfogadja a Szolgáltató árajánlatát és közös megállapodásra jutnak egy megbízási szerződés keretein belül.

A Partner és a Szolgáltató viszonya

A Partner és a Szolgáltató szerződéses viszonya akkor jön létre, ha Partner elfogadja a Szolgáltató ajánlatát és közös megállapodásra jutnak egy megbízási szerződés keretein belül.

A Partnert nem terheli semmilyen kötelezettség a regisztrációt követően, azonban ha létrejön egy eseti megbízási szerződés, akkor az abban foglaltaknak a Partner köteles eleget tenni.

A Partner által aláírt megbízási szerződésben foglaltak a Megrendelés teljesítésével megszűnnek, a továbbiakban semmilyen kötelezettség nem terheli a feleket.

Amennyiben a Partner nem kíván tovább együttműködni a Szolgáltatóval, akkor lehetősége nyílik az alábbi e-mail címen leiratkozni: [email protected]

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

A Partnerek által a regisztráció során megadott adatokat a törvénynek megfelelően kezeli a Szolgáltató.

A Szolgáltató az adatokat bizalmasan kezeli és azokat harmadik fél számára csak mindkét fél beleegyezése esetén adja át.

A Partnert a Szolgáltatónál tárolt adatokról bármikor tájékoztatjuk és azok törlését a Partner bármikor kérheti az alábbi elérhetőségen: [email protected]

Az ÁSZF elfogadásával a felek beleegyeznek a fent leírtakba és annak rendje szerint járnak el.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]